Programok

Anyák napi Ringató Irmával a Múzeumnál

Anyák napja alkalmából ismét Ringató foglalkozásra hívjuk a családokat, egy közös, feltöltő éneklésre múzeumunk gyönyörű kertjébe. A Ringatóra Horváth Irma foglalkozásvezető invitál minket, aki Budapesten, Székesfehérváron és Csákberényben tart rendszeresen zenés-hangszeres foglalkozást az aprótalpúaknak.

Igazán könnyed anyák napi program, ahol kapcsolódhatnak egymáshoz a családok, az édesanyák, édesapák, nagyszülők és tesók együtt énekelhetnek Irmával, sőt már az egészen kicsi, néhány hónapos gyermekek is élvezik az ölbéli mondókákat.

A foglalkozás után kedvezményes belépőjegyekkel látogatható állandó kiállításunk, ahol a Vértes erdő élővilágával és a Merán uradalom hagyatékával ismerkedhet meg a látogató, majd kirándulásra hív a múzeumtól induló Panoráma tanösvény, mely egy könnyed séta keretében koronázza meg a programot.
A Ringatón részt vevő családoknak 10% kedvezményt biztosítunk a belépőjegyek díjából 2024.05.05-én.

Sok szeretettel várunk Mindenkit egy kellemes délelőttre a Gróf Merán Fülöp Múzeumba!

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

A foglalkozásra érdemes magunkkal plédet, pikniktakarót hozni, hogy kényelmesen letelepedhessünk a fák árnyékába. A Ringató foglalkozáson való részvétel ingyenes, a múzeumi belépődíjakból pedig a megjelölt kedvezményt biztosítjuk.

A programváltozás jogát fenntartjuk. Rossz idő esetén a program elmarad.

Helyszín:

Gróf Merán Fülöp Erdészeti és Vadászati Múzeum

Csákberény, István u. 66. | meranmuzeum@gmail.com | +36 30 605 3267

Nyitvatartás: csütörtök-péntek-szombat: 10.00 – 16.00 | vasárnap: 10.00 – 14.00

Időpont: 2024. 05. 05. Elolvasom

Rendezvénynaptár 2024

Csákberény Község tervezett rendezvényei

Időpont: 2024. 02. 01. - 2024. 12. 31. Elolvasom