Vöröskeresztes tevékenységért Kitüntetés Arany fokozatát vehette át Huszár Lászlóné Zsóka néni

Vöröskeresztes tevékenységért Kitüntetés Arany fokozatát vehette át Huszár Lászlóné Zsóka néni

"A Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete világnapi ünnepségét tartotta szerdán délelőtt a Szent István Hitoktatási és Művelődési Központban.

Anno egy háború véres és öldöklő csatája hívta életre a Vöröskereszt szervezetét, fontosságuk több évtized alatt sem halványult. A hétköznapi hőseink teszik a dolgukat akkor is, amikor mi azt hisszük, minden rendben halad az életben. Gyűjtik a segélycsomagokat, véradásokat szerveznek, segítik a menekülteket, óvják a fiatalokat és nyújtanak segítséget, ahol csak tudnak. Idén 164 éves lett a Vöröskereszt. Ünnepi rendezvényükön részt vett Fábián Károly, a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezetének elnöke, Szűcsné Szigeti Hedvig, a Vöröskereszt Fejér Megyei igazgatója. Székesfehérvár Önkormányzatát Östör Annamária egészségügyi, sport- és társadalmi fenntarthatósági tanácsnok képviselte.

A szervezet világnapi ünnepsége alkalmat adott arra is, hogy átnyújtsák elismeréseiket önkéntes tagjaiknak:

A Magyar Vöröskereszt Országos Vezetősége Vöröskeresztes tevékenységért Kitüntetés Arany fokozatát vehette át Huszár Lászlóné, csákberényi alapszervezeti titkár." 

FEOL.hu

Zsóka néni kitüntetéséhez szívből gratulálunk, Csákberényért végzett több évtizedes munkáját ezúton is köszönjük!

A FEOL teljes cikke itt olvasható: 

https://www.feol.hu/helyi-kozelet/2023/05/kituntetesekkel-jutalmaztak-a-voroskereszt-onkenteseit-video

  • létrehozva: 2023. 06. 01.
  • frissítve: 2023. 06. 01.